ING loopt (warm) voor UNICEF

Op woensdag 26 juni lopen honderden ING-medewerkers weer voor UNICEF. Met deze 10e editie van ING Running halen ING-medewerkers geld op voor UNICEF. Doel is om samen met partner UNICEF kinderen wereldwijd toegang tot basisonderwijs te geven.

ING sponsorloopIn Nederland is het vanzelfsprekend dat alle kinderen naar school gaan, maar in veel landen is dat nog niet zo. Zo’n 68 miljoen kinderen hebben nog geen toegang tot basisonderwijs. Deze sponsorloop in Amsterdam ZuidOost is onderdeel van een wereldwijde virtuele estafetteloop voor UNICEF, die start in Sydney en finisht in Los Angeles. Vandaar dat voor het eerst ING-medewerkers uit 13 landen meedoen aan een virtuele estafetteloop. De Nederlandse editie eindigt in de Amsterdam ArenA.

ING en UNICEF
ING werkt sinds 2005 samen met UNICEF aan de toekomst van kinderen door te investeren in onderwijs. Toegang tot onderwijs kan levens veranderen en gelijke kansen scheppen. ING ondersteunt daarmee het tweede Millenniumdoel van de Verenigde Naties: alle kinderen naar school. Inmiddels heeft de samenwerking al meer dan 700.000 kinderen bereikt. In 2015 wil ING met steun van collega’s, klanten en zakelijke relaties minimaal 1 miljoen kinderen hebben bereikt via de UNICEF projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *