‘Ideeëndiner’ in Koornhorst

Op zaterdag 12 april van 16.00 uur tot 20.00 uur wordt er in de recreatieruimte van Koornhorst een feestelijk ‘ideeëndiner’ gegeven. Het gratis diner is voor bewoners van Koornhorst en van Kantershof en omgeving. U kunt tijdens het diner laten weten aan welke activiteiten u graag mee wilt doen of welke ideeën u graag wilt helpen ontwikkelen.

Zo’n 80 tot 90 bewoners van Koornhorst hebben in de afgelopen tijd over hun talenten, hobby’s, passies en levensmotto’s verteld. De gesprekken daarover hebben een storm aan ideeën losgemaakt: voor nieuwe activiteiten van en voor bewoners en buren: van koken tot schilderen, van wandelen tot handwerken, van sporten tot verhalen vertellen. En ook voor het verfraaien van de Koornhorst en omgeving.

Om deze ideeën op het podium te brengen en werkelijkheid te laten worden wordt dit feestelijk ideeëndiner gegeven. Er komt een wereldbuffet met een variëteit aan smakelijke gerechten.

• Een groep bewoners gaat samen met een kok van de organisatie ‘Thuis Afgehaald!’ lekkere gerechten bereiden.

• Maar ook u kunt – geheel vrijblijvend! – een bijdrage leveren aan het buffet: maak uw lievelingsgerecht en neem het op 12 april mee. Zoet, zuur, hartig, koud, warm… alles kan!

Het geheel wordt opgeluisterd door stemmige en swingende muziek van talentvolle bewoners. Het programma ontvangt u na aanmelding, deelname is geheel gratis.

U kunt zich aanmelden door voor 4 april bijgevoegd formulier in te vullen. U kunt het mailen naar: koornhorstwb@amstelring.nl of het bij de balie van Koornhorst afgeven. Meld u zich vroegtijdig aan, er is maar beperkt ruimte en wie het eerst komt, het eerst maalt!

Tot slot: als u het leuk vindt, kom dan feestelijk-cultureel gekleed naar het feest! Meer info: 020-6992336.

3 reacties op “‘Ideeëndiner’ in Koornhorst”

  1. Ik zal zelf als thuiskok aanwezig zijn en zorg voor een indonesische rijsttafel. Verder zal een bewoner Surinaamse kip en vis maken, en een andere bewoner bereid een Ghanese pindasoep. Gerechten uit diverse streken dus. Zoals het bericht hierboven aangeeft: er is beperkt ruimte dus geef u snel op wanneer u erbij wilt zijn.

    Groetjes Maike de Louw
    http://www.thuisafgehaald.nl/koks/tokodelouw/

  2. Graag zou ik mijn willen opgeven voor ideeendiner in koornhoorst zou het zeer opprijs stellen indien mogelijk. zou ik graag een reactie willen ontvangen.

    Grt lizette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *