Herorientatie Masterplan vraagt input

Redactie: BINNENGEKOMEN BERICHT, voor context zie ook https://1104enzo.nl/masterplan-van-blueprint-naar-herorientatie-verslag-7-maart-video/

+++++

Beste bewoner, lokale professional,

De heroriëntatie van Masterplan Zuidoost is begonnen! Van maart t/m juni 2024 vinden evaluatie- en herontwerpsessies plaats met verschillende betrokkenen van Masterplan Zuidoost. Het gaat om de community, gemeente, stadsdeel, programmabureau en de overige alliantiepartners van het Masterplan. Jij ontvangt deze mail omdat je eerder hebt deelgenomen aan community bijeenkomsten of aanwezig bent geweest op de kickoff van de heroriëntatie op 7 maart jl.

Heroriëntatie met de community
We willen evalueren wat de ervaring is van bewoners en lokale professionals in Amsterdam Zuidoost met het Masterplan. Onder professionals verstaan we ZZP’ers, ondernemers of medewerkers van lokale organisaties die zich bezighouden met veiligheid, leefbaarheid en kansengelijkheid. We bespreken wat goed gaat, wat beter kan en hoe we dit samen zouden kunnen aanpakken. De blueprint vormt hierbij het uitgangspunt. Deze is door de community opgesteld om een duurzame rol voor bewoners en lokale professionals in Masterplan Zuidoost te realiseren. We hopen dat je wilt deelnemen en jouw ervaringen en ideeën wilt delen.

Via deze link kan je je als bewoner of lokale professional aanmelden.
https://forms.office.com/e/CFHrQQvg5N

Aanmelden voor deelname aan de sessies:
Samenwerking met de Community en Communicatie kan t/m 27 maart 2024. Voor de sessies Positie en Zeggenschap van de community en Doelen kun je je t/m 8 april 2024 aanmelden. Je ontvangt binnen 3 werkdagen na aanmelding bericht.

Meer informatie over Masterplan Zuidoost is te vinden op www.zoiszuidoost.nl
Hart voor de K-buurt heeft via de website https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/ informatie over Masterplan Zuidoost verzameld om de community goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Ik zie je aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Stephany Biezen
Community Consultant
Heroriëntatie Masterplan Zuidoost

++++++

Deze pagina / categorie  ”Masterplan ontwikkelingen” op de website www.1104enzo.nl wordt zuiver als dienstverlening aan de community van Zuidoost aangeboden door Hart  voor de K-buurt om iedereen zo veel mogelijk gelijkmatig van informatie te kunnen voorzien.

Meer lezen over de ontwikkelingen van Masterplan Zuidoost van de afgelopen periode? kijk dan op https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/

Meepraten over ontwikkelingen? Er is een appgroep, lid worden kan via de link www.bit.ly/praatmeeovermasterplanzuidoost

Meekijken en meehelpen: we proberen alle info te sorteren in www.bit.ly/mapherorientatiemasterplan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *