30 april bijeenkomst over toekomst Metro lijnen

Op 30 april 2024 wordt een informatie bijeenkomst voor heel Zuidoost gehouden over de metro 53 en andere lijnen. Dit in aanloop naar vergadering vervoerregio op 14 mei. Locatie Buurthuis Bonte Kraai.

+++++

28 feb 2024 werden deze onderwerpen als punt 13 op de agenda van de gemeenteraad besproken. Met als belangrijke uitkomst dat de Wethouder gevraagd wordt maar de vervoerregio mee te nemen die te bewegen sowieso een extra 2 jaar te nemen om het ECHT goed uit te zoeken. metrolijn 53 werd uitvoerig besproken, ook de oplossing via heroriëntatie van lijn 51 werd door lid Farley Asruf benoemd, en ook de toegankelijkheid (liften die niet werken etc) waren belangrijke punten.

Hier de video van die discussie

Met als belangrijke uitkomst dat de Wethouder gevraagd wordt naar de vervoerregio mee te nemen, oftewel die te bewegen sowieso een extra 2 jaar te nemen om het ECHT goed uit te zoeken. metrolijn 53 werd uitvoerig besproken, ook de oplossing via heroriëntatie van lijn 51 werd door lid Farley Asruf benoemd, en ook de toegankelijkheid (liften die niet werken etc) waren belangrijke punten.

https://youtu.be/p-42XsmOYSA?si=np9_b644Z-gD1C-p&t=1205

Overall was er opmerkelijk grote eensgezindheid bij alle fracties. De stemmingen die de volgende dag plaatsvonden zijn aan het eind van deze video opgenomen.

MEER INFO?MEEPRATEN/MEEDOEN?
ook op www.facebook.com/deverbondenstad en praat mee via de appgroep. lid worden daarvan kan via de link www.bit.ly/deverbondenstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *