Help inbraken oplossen

Via twee meldingen van Burgernet roept de politie de hulp in voor het oplossen van auto-inbraken en een woninginbraak in Kantershof. Hieronder de teksten:

De politie onderzoekt meerdere auto-inbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze autoinbraken. De inbraken vonden plaats tussen maandag 3 februari 2014 07:00 uur en zondag 9 februari 2014 17:00 uur in de K-buurt en de Kantershofbuurt.

Signalement: Niet bekend

Heeft u of één van uw huisgenoten

  • Rond het tijdstip van de auto-inbraken personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit iets te maken heeft met deze auto-inbraak, neemt u dan contact op met de politie via deze link.  Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Politiebureau Ganzenhoef Telefoon: 0900-8844

De politie onderzoekt ook een woninginbraak in onze buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak. De inbraak is gepleegd op donderdag 6 februari 2014 tussen 20:00 uur en 21:00 uur in de omgeving van Kantershof, aldus de tekst.

Signalement: Niet bekend. Voor meer informatie over Meld anoniem.

Beeld: Internet/spbs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *