Hartverwarmend kerstdiner en -brunch

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert weer hartverwarmende kerstdiners in Amsterdam. De diners vinden in december plaats op verschillende locaties in Amsterdam-Zuidoost, Oost, Noord en Nieuw-West.

Met Kerstmis pakt Resto VanHarte altijd extra uit: heerlijk eten, mooi gedekte tafels, kerstbomen en muziek. In plaats van een driegangendiner wordt er tijdens de kerstdiners een viergangendiner geserveerd.

Kerstdiner in Buurtcentrum Holendrecht
Dinsdag 19 december een viergangendiner. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten voor dit feestelijke diner zijn tien euro.
Buurtcentrum Holendrecht vind je op Holendrechtplein 38 in Amsterdam Zuidoost.

Kerstbrunch in cultureel centrum de Gouden Leeuw
Op eerst kerstdag, 25 december 2017, van 11.30 tot 13.30 uur kunnen buurtbewoners in cultureel centrum de Gouden Leeuw in Amsterdam Zuidoost deelnemen aan een gezellige brunch. Kosten bedragen vijf euro per persoon. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke kerstdiners.
Reserveren voor de verschillende locaties kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Deze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *