Asfalt verbindingsboog laat los

De verbindingsboog Holendrecht IS NU DICHT door loslatend asfalt en vannacht wordt A9 Gaasperdammerweg afgesloten.

Afsluiting verbindingsboog knooppunt Holendrecht

In knooppunt Holendrecht is de verbindingsboog van de hoofdrijbaan van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Amsterdam tot dinsdagochtend dicht. Tijdens de maandagochtendspits liet de toplaag van het asfalt los op het punt waar de hoofdrijbaan aansluit op de verbindingsboog. Dat asfalt was dit weekend aangebracht. De verbindingsboog is rond 08.45 uur afgesloten en blijft tot dinsdagochtend dicht.

Verkeer wordt omgeleid. Verkeer op de A9 Gaasperdammerweg met de bestemming Amsterdam/Zaandam kan keren op de A2 bij Abcoude. Verkeer op de A1 richting Amsterdam/Zaandam rijdt via de A1/A10-Oost. Dit geeft overdag 15 minuten extra reistijd en in de avondspits naar verwachting 30 minuten.

Nachtafsluiting A9 Gaasperdammerweg

De verbindingsboog en de aansluiting op de hoofdrijbaan worden vanavond en vannacht opnieuw geasfalteerd. Daarom is vanaf maandagavond na de avondspits de A9 Gaasperdammerweg richting Utrecht/Haarlem/Amstelveen afgesloten, tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. Het exacte tijdstip van de afsluiting wordt later vanmiddag bekendgemaakt.
Verkeer richting Amsterdam Zuidoost/Utrecht wordt omgeleid via A1/A10/A2. Verkeer richting Haarlem/Schiphol via A1/A10/A4.

Het betreft dezelfde afsluiting als afgelopen weekend, met dezelfde omleidingsroute. De extra reistijd bedraagt 15 minuten.

Dinsdagochtend voor ochtendspits weer open
Dinsdagochtend voor de ochtendspits gaan zowel hoofdrijbaan als verbindingsboog weer open. Het exacte tijdstip wordt later vanmiddag bekendgemaakt.

Info en foto’s: RWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *