Gezocht: energieverslindend huis….

TV-programmamakers zijn op zoek naar een leuk huis. Ben je woonachtig in een huis dat nog wel de nodige aanpassingen kan gebruiken om de energie- en waterrekening nog verder omlaag te krijgen? Dan is jouw huis wellicht wel het huis dat ze zoeken.

Voor het nieuwe woon- & lifestyle TV programma ‘Green Make Over’ (zie www.sbs6.nl/greenmakeover of www.greenmakeover.nl) een huis dat we binnen 1 dag met ons Green Make Over expertteam dusdanig kunnen aanpassen dat het huis veel minder energie- en waterverslindend wordt. Bijvoorbeeld door een betere isolatie, energieverslindende oude huishoudapparaten te vervangen en LED lampen aan te brengen. Centrale thema’s in deze uitzending is elektrische (deel) mobiliteit en circulariteit. Ze zoeken bijvoorbeeld iemand die aan huis werkt en ook al een elektrische auto rijdt, maar nog geen eigen laadpaal heeft.

Maar verras met een nog betere motivatie waarom juist jou/jullie in aanmerking komt.  Alle apparatuurskosten en belasting nemen wij voor onze kosten. Je huis blijft verder geheel hetzelfde qua uitstraling en inrichting maar wordt dus vooral technisch zo aangepast dat het comfortabeler en energiezuiniger wordt. En dat alles op 1 dag. Interesse? Stuur dan uiterlijk eind juli een e-mail naar info@greenmakeover.nl en geef aan wat je adres is, telefoonnummer, uit hoeveel gezinsleden je huishouden bestaat en waarom jouw huis (en tuin/balkon) wel een green make over zouden kunnen gebruiken. Doe er een eventueel een foto/filmpje bij van jou/jouw gezin, je huis (buitenkant: voor- en achterkant huis), woonkamer, keuken, meterkast) en tuin.

Je kunt op boven genoemde websites zien hoe een aflevering eruit ziet.  Meer info: info@greenmakeover.nl |www.greenmakeover.nl TV producent: jansenjager, beeldmakers | www.jansenjager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *