Fietspad Provincialeweg verbreed

Het stadsdeel gaat het fietspad langs de Provincialeweg verbreden. Het gaat om het gedeelte tussen Diemen en de Loosdrechtdreef. De verbreding van het fietspad wordt gecombineerd met de aanleg van een trottoir vanaf het Kantershofpad richting A9. Daarom houdt het stadsdeel op woensdag 15 april een informatiemiddag. Op de foto het ontwerp.
Tijdens de bijeenkomst informeert het stadsdeel over het voorlopige ontwerp van het fietspad en kunt u vragen stellen en uw mening geven. Naast medewerkers van het stadsdeel zal er ook een vertegenwoordiger van Rijkwaterstaat aanwezig zijn.

Tijd: 16:00 tot 19:30 uur
Adres: Schooltuin A. Wagner
Provincialeweg 53, 1103 SB Amsterdam

Als u niet op de informatiemiddag kunt komen, kunt u schriftelijk of per mail laten weten wat u van het ontwerp vindt. Het ontwerp kunt u inzien op de website van het stadsdeel www.amsterdam.nl/bekendmakingen of bij de balie van het stadsdeelkantoor. De mail kunt u richten aan: e.turkmen@amsterdam.nl

De schriftelijke reactie sturen naar:
Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost
T.a.v. Afdeling POJZ
Postbus 12491
1100AL,Amsterdam Zuidoost,
onder vermelding van Inspraakreactie Voorlopig Ontwerp Fietspad Provinciale weg

De inspraakperiode loopt van 1 april 2015 tot en met 30 april 2015. Uw reactie moet uiterlijk 20 april 2015 binnen zijn.

Heeft nog vragen, dan kunt u contact opnemen met e.turkmen@amsterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *