Fietspad onder Kleiburg dicht

Vanwege de sanering van fase vier van Kleiburg is onder meer de fietsroute onder Kleiburg (naar Kruitberg/Kikkenstein) afgesloten. In opdracht van KondorWessels is aannemer Beelen gestart met de sanering van fase 4 van Kleiburg. KondorWessels is bezig met de werkzaamheden aan fase 3 van de flat. Er zijn bouwhekken geplaatst rondom fase 3 en 4 van de flat. Door de hekken worden de doorgaande fiets-, auto- en voetgangersroutes tijdelijk afgesloten. Het werkverkeer gaat over de bouwweg.

In het weekend van 17 / 18 januari is een nieuwe tijdelijke toe­gangsweg naar de tijdelijke parkeerplekken voor fase 1 en 2 aangelegd. Het autoverkeer naar Kleiburg heeft hiermee een aparte route gekregen, gescheiden van het werkverkeer. De tijdelijke weg zal tot aan de oplevering van de flat in 2016, gebruikt worden. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. De omleiding is vanaf deze week met bebording aangege­ven. Zie voor de nieuwe tijdelijke routes bijgaande kaart.

Schouw tijdelijke situatie
Het stadsdeel organiseert op woensdag 18 februari tussen 16:00 en 17:00 uur een schouw waarin het stadsdeel en KondorWessels met bewoners en omwonenden van de flat Kleiburg de nieuwe interim­beheersituatie rondom de flat bekijkt. Hierbij kunt u verbeterpunten voordragen aan het stadsdeel. Verzamelen bij de bouwkeet van KondorWessels. Voor deze schouw dient u zich per mail aan te melden bij assistent projectmanager Frank Speerstra: f.speerstra@amsterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *