Festivals Gaasperplas 13/14 augustus

In het weekeinde van zaterdag 13 augustus en zondag 14 augustus van 13.00 tot 23.00 uur worden aan de zuidoever van de Gaasperplas twee festivals gehouden. Op zaterdag voor de tiende keer Gaasper Pleasure, op zondag het festival Guilty Pleasure. Kaarten kosten voor zaterdag tussen 29,50 en 34,50; voor zondag tussen 25  en 36 exclusief servicekosten.

Het festival Guilty Pleasure 80, 90’s en 00’s festival van Amsterdam presenteert SNAP!, Captain Jack, K-liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The Darkraver. Wie dit festival organiseert, is onduidelijk, op de website kun je bij Contact alleen een formulier invullen. Waarschijnlijk is het dezelfde organisatie als Gaasper Pleasure. Bij de laatste organisatie is slechts een mailadres te vinden.

Noch op de site van Groengebied Amstelland (eigenaar van het terrein), noch op de site van de gemeente (vergunningen) is enige info te vinden over de gevolgen van de festivals voor omwonenden, bereikbaarheid, geluidsoverlast, omleidingen etc.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ad de Gans
Ad de Gans
29 juli 2016 19:09

nog geen zeurders? Of hebben we al iets gehoord? De overlast van de bouw A9 is veel erger.