Feestelijke opening OBA en Imagine IC

OBA Bijlmerplein en Imagine IC hebben een bijzondere locatie in het levendige hart van Zuidoost wordt een plek waar elk moment van de dag iets te doen is. Op zaterdag 27 mei is de feestelijke opening van beide organisaties.

Vanaf woensdag 24 mei is de nieuwe vestiging, in het voormalig belastingkantoor aan Bijlmerplein 393, open voor publiek. Op zaterdag 27 mei is er de hele dag feest met activiteiten voor jong en oud.
Kijk voor het volledige programma op www.oba.nl/bijlmerplein.

OBA en Imagine IC
In deze nieuwe locatie is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen tussen Imagine IC en de OBA. Imagine IC verzamelt, verbeeldt en bewaart nieuwe verhalen over actueel samen leven, o.a. het dagelijks leven van jongeren.
Ook in de OBA zijn veel verhalen. Beide organisaties vullen elkaar goed aan en daarom is besloten de locatie te delen. Samen met Imagine IC en organisaties uit de buurt biedt de OBA verschillende activiteiten en exposities aan.

Aanbod OBA Bijlmerplein
In de nieuwe OBA-vestiging staan ontmoeten, lezen, leren, (samen)werken en studeren centraal. De bibliotheek heeft ruime openingstijden. Naast een uitgebreide collectie voor de jeugd zijn er ook boeken voor volwassenen, boeken voor het leren van de Nederlandse taal en collecties over de Bijlmer, Suriname en de Antillen.
Bij de leestafel staan kranten en tijdschriften én kunnen bezoekers via Pressreader online duizenden kranten en tijdschriften lezen in meer dan 100 talen en uit 60 landen. Er is BoekStart voor de kleintjes, voorlezen voor de iets grotere kinderen en volwassenen kunnen hun computervaardigheden verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *