Feestelijk eten in de buurt

Op verschillende plaatsen in de K-buurt en omgeving kun je de komende weken feestelijk eten. Zo serveert Café Groenhoven in de gelijknamige flat op donderdag 12 december en zaterdag 14 december een betaalbaar en smakelijk dinertje. Op de laatste avond hoef je niet vroeg naar huis: DJ Richard draait weer plaatjes in de Kerstdisco. Het collectief is versierd in kerstsfeer en de drescode is daarom ook feestelijk. Zie hieronder voor meer info. Ook in de bar van Gouden Leeuw en in De Nachtegaal kun je heerlijk eten.

Op zondag 15 december is er in Gouden Leeuw vanaf 18.00 uur Surinaams eten, onder meer Surinaamse biefstuklapjes. Gastkoks serveren er uitstekende maaltijden voor een scherpe prijs. Ieder eerste en derde weekend van de maand is er in de Gouden Leeuw een variabel menu. En ieder tweede en vierde weekend Thais eten. 
Thais is er ook weer op zowel 1e als 2e Kerstdag. De menu’s zijn hier te vinden:

Eerste Kerstdag: https://dl.dropboxusercontent.com/…/GL1eKerstThai2013.pdf Tweede Kerstdag: https://dl.dropboxusercontent.com/…/GL2eKerstThai2013.pdf

Als je geen zin hebt om te koken en ook weinig geld hebt, kun je eens kijken op de site van www.thuisafgehaald.nl, Daar bieden thuiskoks maaltijden aan, liefhebbers die gewoon te veel koken of op bestelling iets speciaals maken.

Groenhoven:
De keuken is open vanaf 18.00 uur. Groenhoven 650, 1103 LT Amsterdam Zuidoost, 020 777 0940, kosten: voorgerecht €3 hoofdgerecht €6 nagerecht €3, een heel menu €10.

www.facebook.com/eetcafe.groenhoven

Gouden Leeuw

De keuken is in de weekenden altijd open van 18:00 tot 21:00 uur. Gedurende openingstijden bereikbaar op: 020-8458007, Gouden Leeuw 900.

www.bargoudenleeuw.nl/index.html / bar@bargoudenleeuw.nl. Actuele info staat op de website onder de knop ‘wanneer is wat’.

De Nachtegaal

Ook De Nachtegaal draagt bij aan mooie, warme & gezellige feestdagen in december, dagen om gezamenlijk te vieren. De Nachtegaal is hiervoor feestelijk aangekleed.

De agenda:
Maandag 23 december
Kerstborrel met lekkere hapjes en Mike & René achter de bar

Maandag 30 december
Oudejaarsborrel met natuurlijk oliebollen & appelflappen en Corrie achter de bar

Woensdag 1 januari
Nieuwjaarsborrel met alle beste wensen, iedereen komt feestelijk gekleed en heerlijke lekkernijen & bubbels !

Beide kerstdagen en oudejaarsavond is de Nachtegaal gesloten. Adres: Grubbehoeve 38. Meer info via Facebook:

www.facebook.com/events/224534284395060/?notif_t=plan_user_invited

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *