Droomzone Driemond

Aan de rand van het dorp Driemond komen in januari 2013 dertien vrije kavels op de markt. Daarop kun je een vrijstaande woning bouwen naar eigen idee. Met misschien een grote inloopdouche, een woonkeuken of een lekkere ruime tuin. Of om in te richten voor een eigen bedrijf of met een atelier aan huis.
Op zaterdag 26 januari vanaf 11.30 uur start de optieverlening voor de kavels (uitreiking volgnummers vanaf 11 uur).
Interesse? Kom dan naar de Open Dag Droomzone Driemond op zaterdag 12 januari van 11.00 tot 14.00 uur in MatchZO.

Op de ‘s-Gravendijk kwamen in 2011 vijftien vrije kavels op de markt. Voor 8 kavels is een erfpachtaanbieding afgesloten en wordt een bouwplan gemaakt. Naar verwachting start de bouw van de eerste zelfbouwwoning in februari 2013. De resterende 7 kavels zijn niet meer beschikbaar voor particulieren en zullen bebouwd worden door een ontwikkelaar.

In een Droomzone kunnen woonwensen werkelijkheid worden. Echter voor sommige bewoners van Geerdinkhof blijft dat project een nachtmerrie.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
22 maart 2013 10:22

[…] In Driemond, het ‘echte’ dorpse deel van Amsterdam Zuidoost, bouwt woningstichting Eigen Haard 24 huurappartementen. Op donderdag 21 maart  is een ontwikkelovereenkomst hiervoor getekend door Emile Jaensch (R), portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling, en Jan van den Berg Jeths (L), bestuurder Eigen Haard (foto: George Maas). Op de plaats waar tot… Lees verder »