Droomworkshop in De Ruige Hof

Wil je iets anders dan de geijkte trainingen en netwerkborrels én je laten vervoeren door je dagdromen? Doe dan op zondag 30 augustus mee met de workshop ‘Catching Lazy Summer Dreams’ in De Ruige Hof.

Stel je eens voor hoe je op een hete dag in augustus op je rug ligt in een weiland met een grassprietje in je mond. Tegen een helder blauwe lucht zie je witte wolken langzaam voorbij drijven. De tijd lijkt stil te staan. Je dagdromen lijken grijpbaar…Vang ze!

Dromen vangen
Catching Lazy Summer Dream is een workshop waarin we onze dagdromen vangen met een dreamcatcher gemaakt van zelf verzamelde natuurlijke materialen. Een exotische smoothie brengt ons in de juiste stemming. De middag is  ontspannend, inspirerend en creatief.

Wildpluk wandeling
Tijdens een wandeling in het natuurgebied rondom de workshoplocatie verzamelen we takjes, veren en andere materialen die we zullen verwerken in een dromenvanger. De planten en bloemen die we onderweg tegenkomen hebben soms mooie verrassingen met ons te delen. De docente zal toelichten welke planten kunnen helpen bij het verwezenlijken  van onze dagdromen.

Lunch en dromen vangen
Bij terugkomst op de Ruige Hof  genieten we van een lichte lunch. Hierna gaan we de takjes, bloemen, bessen, veren en steentjes die we meegenomen hebben omtoveren tot een magisch voorwerp, een dreamcatcher. Deze dromenvanger zal onze Lazy Summer Dreams voor ons bewaren.

Catching Lazy Summer Dreams wordt een magische middag onder inspirerende begeleiding van Bloei & Groei docent Dana Komjaty.

Praktisch
Datum: zondag 30 augustus 2015
Tijd: 12:00 – 15:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur)
Locatie: De Ruige Hof – Abcouderstraatweg 77, Amsterdam Zuidoost
Kosten: 12,50 euro inclusief materiaal en lichte lunch, contant te voldoen op locatie
Meer informatie: info@bloeiengroei.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *