De week van 1104 editie 2023

Ook in 2023 gaat K-buurt weer een mooie week tegemoet van elkaar ontmoeten, leren kennen. K-buurt op de Kaart

In K-buurt heeft de gemeente een experiment ingezet ’bewoners mogen het voortouw nemen, dan gaan wij dat steunen’ 

SamenSterk, SamenKbuurt is het motto geworden van hoe wij als bewoners, samen met onze partners, de schouders zetten onder de ontwikkeling van onze buurt met veel dank aan alle buurt partners en – ondersteuners van gemeente en anderszins waar we fijn mee samenwerken aan de inclusieve ontwikkeling van onze fijne K-buurt.

En ja, het mag ook gewoon leuk zijn. Deze week is het product van heel veel inspanningen van heel veel mensen die hun best doen het een beetje mooier te maken voor ons allemaal.  Doe je mee ?

Team Hart voor de K-buurt

Download hier het hele programma www.bit.ly/programma2023week1104

4 reacties op “De week van 1104 editie 2023”

  1. Vandaan zaterdag 16-9-2023 van 14 uur tot 21 uur, waren de 2 geluidsinstallaties een wedstrijd aan het doen, welke het hardst kon. Met aan een van de installaties een over enthousiaste meneer die maar in de microfoon bleef lopen schreeuwen. Behoorlijk irritant zeker op dat geluidsnivo en 7 uur lang, daar kweek je bij mij geen begrip mee. Dat kan veel zachter zodat bewoners rondom niet knettergek worden en bezoekers nog steeds hun feestje kunnen vieren. 85dB geluidsnivo in de huiskamer omdat de balkondeuren openstaan is gewoon te hard.

  2. Goede avond, vandaag 16 september 2023 was er een feestje buiten bij de Bonte kraai. Rond 14.00 begon de muziek te knallen, en dat duurde tot kwart over 9 in de avond. De muziek was zo asociaal hard dat wij in huis (kleiburg) en op het balkon elkaar niet verstonden. Als ik naar een festival wil ga ik er wel naartoe, hier moest ik verplicht naar de overdreven harde muziek luisteren waar ik niet om gevraagd heb. Het zou jullie sieren om er rekening mee te houden dat het geluid echt tegen onze flat aanknald. Tot overmaat van ramp klonken er vanaf half 9 zelfs 3 geluids installaties door elkaar heen. Ik gun jullie echt wel een feestje, maar het geluid zou echt voor de helft zachter kunnen, nog steeds hoorbaar voor de mensen die in de buurt zitten en ook voor de omwonenden van de flat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *