De week van 1104

 

UPDATE PROGRAMMA: SLAGBAL wedstrijd is verplaatst naar woensdag 16 sept 18:00 uur

Van 5 tot en met 12 september viert Kbuurt de week van 1104 ! De week begint met het Weekend van Kortvoort en de Bijlmerbios.  De hele week zullen heel veel buurt toppers hun deuren open om buurtbewoners te verwelkomen. Denk o.a. aan SIMUD,  de Kunstenaars Kruitberg, K-Zone Sports, de Kortvoort Kanjers, en Harmony House. en Swazoom , Africa Roots Movements en vele anderen.

Er komt een pop-up versie van het jongerencentrum Kbuurt onder de metrobaan en idem van het African Cultural Heritage Centre op het veld op de Kop van Kleiburg. Om te experimenteren hoe de buurt beter kan worden.

We mogen als buurt best HEEL trots zijn dat we dit fixen en zo cohesie en buurtbinding versterken. Zoveel mensen die zich met positieve energie inzetten. Veel was best lastig in de aanloop.  Mede daarom heeft de week als titel ’In tijden van Corona, dat wat nog wel kan’’. 

Kijk hieronder voor programma per dag of kijk via www.bit.ly/weekvan1104programma of download laatste versie pdf via  http://bit.ly/pdfdeweekvan1104

SamenSterk ❤ SamenKbuurt

In Google Agenda: http://bit.ly/agendaweekvan1104 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Femmiebemmie
Femmiebemmie
11 september 2020 19:47

Mag die muziek wat zachter?