De Flat houdt open huis

Zaterdag 29 september is De Flat voor het eerst open voor geïnteresseerden! Om de ruimte en de mogelijkheden van De (klus)Flat te ervaren kun je van 16.00- 19.00 uur Kleiburg bezoeken. Parkeren kan op de Lontarpalmstraat of bij metrostation Kraaiennest.

Je kunt enkele originele woningen bekijken, de binnenstraat en de galerijen. En belangrijker nog; zien hoe De Flat eruit komt te zien. Voor dat laatste kun je je eigen plannen en wensen inbrengen. Of je laat je adviseren over het project en wat je allemaal met zo’n klushuis kunt doen.

Er muziek en een bar met een prachtig uitzicht vanaf de galerij. Aansluitend op het open huis is een diner op de galerij van de tweede verdieping. Meer daarover weten? Bezoek de facebook-pagina of de website over De Flat .

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost van Dantzig
Joost van Dantzig
29 september 2012 15:24

Het is druk bij de open dag. Volgens de projectontwikkelaar zijn de opties voor indelingen van de flats legio (bouw maisonnettes, variabele dieptes van de balkons, variabele groottes van de kamers, etc). Indien er minimaal 70 woningen verkocht worden in het eerste deel van de flat en er grote variatie… Lees verder »