Datumprikker voor Masterplan terugkoppeling onderdeel ‘community’

Na 4 werkgroep sessies wil de  werkgroep ‘community” van Masterplan herorientatie ( https://1104enzo.nl/herorientatie-masterplan-vraagt-input/) graag aan alle bewoners en lokale professionals die tot nu toe hebben deelgenomen aan de heroriëntatie van Masterplan voorleggen hoe ze de positie van de community zien in het herontwerp van Masterplan Zuidoost. Op basis van  ideeën voor het herontwerp en aanvullingen zal het plan van de community daarna geconcretiseerd worden.

Er is een datum prikker om een keuze te maken tussen de avonden 25 juni (No Limit) of 27 juni (locatie zal dan nog bekend worden gemaakt)

https://datumprikker.nl/pnxhysif7bitwj25

(REDACTIE : het is (nog) niet bekend hoe mensen die niet fysiek kunnen deelnemen, toch input kunnen geven, mocht die mogelijkheid zich openen dan delen we die hier alsnog, kijk dus later nogmaals naar dit bericht)

++++++++++++++++++++

Deze pagina / categorie  ”Masterplan ontwikkelingen” op de website www.1104enzo.nl wordt zuiver als dienstverlening aan de community van Zuidoost aangeboden door Hart  voor de K-buurt om iedereen zo veel mogelijk gelijkmatig van informatie te kunnen voorzien.

Meer lezen over de ontwikkelingen van Masterplan Zuidoost van de afgelopen periode? kijk dan op https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/

Meepraten over ontwikkelingen? Er is een appgroep, lid worden kan via de link www.bit.ly/praatmeeovermasterplanzuidoost

Meekijken en meehelpen: we proberen alle info te sorteren in www.bit.ly/mapherorientatiemasterplan Help gerust mee en deel / upload alles wat je tegen komt daar, zo harken we samen het info-tuintje aan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *