Damwanden weg bij brug Gaasp

Van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september verwijdert IXAS damwandplanken bij de brug over de Gaasp. Op maandag 18 september gaan tien damwandplanken aan aan de westkant van de Gaasp weg. Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september verwijdert IXS we vijftig damwandplanken aan de oostkant van de Gaasp.
In juli en augustus zijn met grote kranen liggers aangebracht voor de nieuwe brug over de Gaasp. Om ervoor te zorgen dat de kranen stevig stonden, maakte IXAS met damwanden funderingen. Nu de liggers op hun plek liggen, worden in september de damwandplanken weer uit de grond gehaald.
Werktijden, hinder en afsluitingen
De werkzaamheden zijn van  7:00 tot 19:00 uur. Het verwijderen van damwanden geeft veel geluid en veroorzaakt trillingen. Dit kan vervelend zijn voor u als omwonende.Voor de aan- en afvoer van materiaal en materieel wordt op maandag 18, donderdag 21, vrijdag 22 en maandag 25 september afrit 1, S113 Kromwijkdreef (van de A9 uit de richting Diemen) afgesloten tussen 10:00 uur en uiterlijk 5:00 uur de volgende ochtend. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *