Dag van de Bouw ook rond A9

Op zaterdag 4 juni is de elfde editie van de Dag van de Bouw. Ook IXAS die de Gaasperdammerweg/A9 ondertunnelt, doet mee. Wilt u weten hoe de tunnel wordt gebouwd of hoe beton wordt gestort? Wat wapening is en waarom er zandtransporten nodig zijn? Kom dan naar de Dag van de Bouw.

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op bouwplaats Kromwijkdreef. Tijdens een wandeltocht over het bouwterrein komt u van alles te weten over de bouw van de tunnel. Voor jong en oud is er van alles te zien, te doen en te beleven. Wie wil kan op de foto met diverse machines zoals een betonpomp, vrachtwagen of shovel. De kids kunnen met een quiz mee doen en leuke prijzen winnen.

Bouwterrein
Hoewel het deze dag een evenemententerrein is, blijft een paar stevige schoenen aan te raden. De wandelroute heeft diverse trappen. Hierdoor is het terrein niet toegankelijk voor kinderwagens en minder validen met rolstoel of rollator.

Parkeren
Vanwege de drukte van het evenement in het Gaasperpark en de Dag van de Bouw vragen we u zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Wanneer u met de fiets naar het bouwterrein komt, kunt u de fiets parkeren in de gratis fietsenstalling nabij de bouwkeet van IXAS. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het Logistiek Centrum van IXAS op de Tafelbergweg 45. Vanaf hier wordt u met een gratis pendelbus naar de Kromwijkdreef gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *