Cursus presentatievaardigheden

Presenteren kun je leren. De Burgeracademie (van Venzo) biedt de cursus Presentatievaardigheden regelmatig aan. Binnenkort zijn er weer drie bijeenkomsten; op zaterdag 4 november 2017, 11 november 2017 en 25 november van 10:00 – 14:00 uur. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. De totale kosten bedragen € 30 per persoon.

Expressiever en gemakkelijker spreken
Of het nou beroepsmatig, vrijwillig of anderszins is, in verschillende situaties kan je te maken krijgen met het moeten presenteren.
Dit kan voor individuen zijn, voor kleine of voor grote groepen. De manier van presenteren is van grote invloed op hoe jouw boodschap wordt ontvangen. Tijdens de cursus door werk je onder het motto ‘expressiever en gemakkelijker spreken’ aan jouw manier van presenteren, om zo overtuigend mogelijk over te kunnen komen bij jouw publiek.

De cursus
Tijdens het presenteren maak je gebruik van verbale en non-verbale communicatie bij het overbrengen van jouw boodschap. Hoe je hiervan gebruik maakt, bepaalt voor een groot deel hoe jouw boodschap aankomt. Tijdens deze cursus krijg je informatie aangereikt over de invloed van de verbale en non-verbale communicatie, je krijgt tips aangereikt ter verbetering van jouw manier van spreken en er wordt geoefend voor een eindopdracht: het geven van een presentatie.

Ton Hoebe geeft de cursus vanuit het NGPN (Netwerk Gepensioneerde Professional Nederland). Hij heeft ruim dertig jaar ervaring als logopedist en docent presentatievaardigheden. 

Aanmelden?
Stuur een mail naar info@burgeracademie.nu met daarin je NAW gegevens, email-adres en telefoonnummer. Aanmelden voor deze workshop kan tot en met 29 oktober 2017. 

Vragen?
Neem telefonisch contact op met de Burgeracademie (020 760 11 70) of stuur een  e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *