Bewoners maken de buurt

Uitnodiging. Bewoners van de Kantershof(straat) of directe omgeving kunnen hun ervaringen over en wensen voor hun buurt delen met anderen. Vertegenwoordigers van het stadsdeel organiseren daarom samen met buurtbewoners een participatiebijeenkomst. Op donderdag 01 juni 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur vindt die plaats in Koornhorst op Kantershof. De inloop is vanaf 18.30 uur.

Voor en door de buurt
Verbinden, samenwerken en kansen creëren voor alle buurtbewoners zijn de belangrijkste zaken. Op de bijeenkomst wordt gekeken of er samenwerkingsmogelijkheden zijn en hoe dat een vervolg kunnen krijgen.
Bewoners van Kantershof(straat) of de directe omgeving kunnen zelf voorstellen doen. In samenspraak met het gebiedsteam en het stadsdeel wordt vervolgens bekeken of en hoe die gerealiseerd kunnen worden.

Iedereen is van harte uitgenodigd.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marina Barink
Marina Barink
30 mei 2017 21:01

Beste Liesbeth, over dit thema ‘Garage sail’ heb ik al langer lopen denken; Kantershof is een unieke locatie om om op al die stoepen lekker te wandelen door de wijk en te snuffelen en te babbelen. Flaneren ook…… Ook kinderactiviteiten zijn hier goed te organiseren, het is allemaal kindvriendelijk en… Lees verder »