Burenlunch: wie kookt Afrikaans?

Zoals eerder bericht is er voor alle bewoners van de wijk een geweldige lunch op zaterdag 22 september bij basisschool Samenspel in Kantershof (van 12 tot 14 uur). Eten, drinken, muziek, informatie, zang en dans: komt allen! Allerlei bewoners van de wijk, ook van seniorencomplex Koornhorst, leveren overheerlijke gerechten aan. De organisatie zoekt nog een culinaire bijdrage uit de Afrikaanse (Ghanese) keuken. Wie biedt zich aan? Ook mogen muzikale talenten uit de buurt zich presenteren! Stuur een mail aan: nieuws@kantershofenzo.nl of bel: 06 555 622 01.

Het burendagfestival  bij de Bonte Kraai is van de baan voor dit jaar. Geen afsluitend groot en feestelijk samenzijn. Het bleek gewoon TE lastig om het van de grond te trekken.

Natuurlijk blijft 22 september Nationale Burendag, en HartvoordeKbuurt doet er alles aan om alle buurtjes te supporten met hun eigen overdag-activiteiten. Zoals Mama Agartha met BBQ in Kortvoort, voetbal tussen de 4 Torens, opruimen in Koningshoef, Een overzicht daarvan volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *