Boerderij Landlust dag open

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de achtste editie van de Dag van de Bouw plaats. Op deze dag kan boerderij Landlust in Diemen (net over de Veeneikbrug naar rechts langs de Weespertrekvaart) bezocht worden. De boerderij wordt in opdracht van woningstichting De Key in Amsterdam verbouwd naar een woon-/zorgboerderij met nieuwbouw van 24 wooneenheden. De boerderij wordt in gebruik genomen door zorgaanbieder Cordaan.

De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op de dag stellen leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zoals wegen, spoor- en vaarwegen, woningen en woonwijken, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen.

De dag staat open voor iedereen die een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie wil nemen. Elke locatie is gratis te bezoeken. Het groeiende aantal bezoekers (vorig jaar 115.000) toont aan dat de dag in een grote behoefte voorziet. Het is voor de deelnemende bedrijven een uitgelezen kans om te laten zien tot welke hoogstandjes ze in staat zijn. Zie WEBSITE.

Locatie: Stammerdijk 25, Diemen, openingstijden: 10.00 – 16.00 uur.

Uitvoerende partij: Van Driesten Bouw B.V. Geschatte opleveringsdatum: december 2013.  Website: www.vandriestenbouw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *