Bestuurscommissie in de K-buurt

BESTUURSVERGADERING IN BONTE KRAAI. De bestuurscommissie vergadert dinsdag 13 december van 19.00 – 21.00 uur op locatie in De Bonte Kraai, Kraaiennest 68. Zo kunt u uw mening geven over zaken die u aangaan. Het gaat over de Commissie warenmarkt Kraaiennest en het halfjaarlijks overleg met de politie. Iedereen is van harte welkom om vragen te stellen en mee te praten. Het is een beeldvormende vergadering voor de bestuurders (en toehoorders). De besluitvormende vergadering vindt altijd in de raadszaal van het stadsdeel plaats.

bestuurscomm_400De onderwerpen die centraal staan zijn de toekomstige acties van de commissie Warenmarkt Kraaiennest en het halfjaarlijks overleg met de politie Amsterdam Zuidoost. Deze onderwerpen staan centraal op de volgende beeldvormende vergadering van de bestuurscommissie Zuidoost. Deze keer op dinsdag 13 december in De Bonte Kraai, Kraaiennest 68 in Amsterdam. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de vergadering zijn er presentaties en is er voor bezoekers veel ruimte voor het stellen van vragen en deelname aan het gesprek. Daarmee worden de bewoners
de ‘ogen en oren van de stad’.

Foto: website gemeente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *