Beste thuisbakker van Zuidoost

HEEL ZUIDOOST BAKT. Als taarten bakken je passie is, moet je gewoon meedoen aan Heel Zuidoost Bakt. En wie weet, wordt je de Beste Thuisbakker van Zuidoost.

heelzuidoostbakt300Op zaterdag 21 mei gaat in Buurthuis Anansi ‘Heel Zuidoost Bakt’ op zoek naar de meest getalenteerde thuisbakker van Zuidoost. Een heerlijke uitdaging voor 15 thuisbakkers om de strijd aan te gaan om de felbegeerde titel de ‘Beste Thuisbakker van Zuidoost’ of de titel ‘Publiekslieveling van Zuidoost’!
Meld je vóór 1 mei aan via mail bij Tamara t.kuschel@pbazo.nl. De deelname is gratis.

Drie professionele juryleden, bestaande uit Cees Holtkamp (Patisserie Holtkamp), Joan Simpson (Surinam Pastry) en Abdel Aznou (Sweetstore), zullen de taarten testen op smaak, presentatie en originaliteit. Ook het publiek krijgt de mogelijkheid de heerlijke taarten te komen proeven voor een kleine bijdrage.

Naast de titel zijn er mooie prijzen te winnen zoals een kijkje in de keuken van Patisserie Holtkamp voor de ‘Beste Thuisbakker van Zuidoost’. Beide winnaars ontvangen een cadeaucheque van deleukstetaartenshop ter waarde van € 100,-!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *