Afsluiting naschoolse activiteiten

Streetdance, kinderdans, algemeen muzikale vorming, Circus Elleboog, kinderdans en klassiek ballet. In twee voorstellingen van een uur traden de kinderen op in de gymzaal op Geerdinkhof. Voor deze slotdag van de naschoolse podiumactiviteiten van de Brede School was flink op geoefend.
De jongens en meisjes uit de groepen 1 tot en met 4 van de scholen Samenspel, Bijlmerdrie en Wereldwijs vormden een enthousiast publiek.

Dinsdagmiddag 29 januari genoten de kinderen en ouders en begeleiders van twee wervelende shows als slotstuk van de naschoolse podiumactiviteiten. Beide optredens werden bijgewoond door zo’n 240 (!) kinderen.
Bekijk hier het fotoverslag
.

De videofragmenten van de optredens vind je onderaan deze pagina.

Voor een volgend seizoen lijkt de samenwerking met Circus Elleboog niet meer door te kunnen gaan. De reden? De subsidiekraan wordt dichtgedraaid. Later meer hierover.

In de namiddag ging een groep kinderen en begeleiders nog naar Kinderboerderij Bijlmerweide. Op hun slotdag – na veertien buitenschoolse bezoeken – werd geposeerd bij de dieren. Het was inmiddels beestenweer geworden. Een pasgeboren geitje showde binnen zijn acrobatische kunsten. Liefhebbers mochten een wandelende tak over hun handen laten lopen en de echte helden aaiden een rat. Er viel genoeg te zien bij en te leren van en over de dieren.

Bekijk hier de foto’s op Kinderboerderij de Bijlmerweide.

Videofragmenten Brede School naschoolse opvang podiumactiviteiten:

Algemeen muzikale vorming – bewegen op muziek
Algemeen muzikale vorming – Zang
Streetdance1
Streetdance2
Circus (Elleboog) 0
Circus Elleboog 1
Circus Elleboog 2
Circus Elleboog 3 enthousiast publiek
Circus Elleboog 4
Circus Elleboog 5
Kinderdans 1
Klassiek ballet 1
Klassiek ballet 2
Kinderdans II 1
Kinderdans II 2
Afsluiting Podiumactiviteiten

2 reacties op “Afsluiting naschoolse activiteiten”

  1. Leuk dat iedereen hier kan meegenieten van de inzet en het talent van zo veel kinderen in Kantershof en Geerdinkhof! Zit uw kind op Samenspel, Wereldwijs of Bijlmerdrie?
    Schrijf dan met ingang van 4 februari in voor de nieuwe ronde naschoolse activiteiten. Start: 4 maart 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *