A9 eind november weekeinde dicht

Van vrijdag 27 november 22.00 uur tot maandag 30 november 05.00 uur is de A9 afgesloten richting Amersfoort/Almere, tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen. Houd rekening met 10 minuten extra reistijd.

In november gebeurt er veel op en rond de A9 Gaasperdammerweg. Voor de bouw van de tunnel worden de eerste heipalen aangebracht. Verder wordt een hulpbrug gebouwd voor het verkeer bij de kruising met de Gooiseweg en de A9 zodat u deze weg kunt blijven gebruiken.
Het Nellesteinpad is voor deze werkzaamheden afgesloten van zaterdag 28 november 5.00 uur tot zondag 29 november 9.00 uur. IXAS zet een pendelbus in. Rijkswaterstaat sloopt dan ook delen van viaducten om ruimte te maken, hiervoor wordt de A9 richting Amersfoort/Almere in het laatste weekend afgesloten.
Meer informatie vindt u hier 
Sloopwerkzaamheden en geluid
Het slopen, breken en afvoeren van puin geeft veel (geluids)overlast voor omwonenden en is een enorme logistieke operatie. Rijkswaterstaat en IXAS begrijpen dat er veel hinder is voor de omgeving. Om de hinder te beperken voeren ze de grootste hinderwerkzaamheden zoveel mogelijk op zaterdag 28 november overdag uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *