11 maart: feestelijke opening markt

Op dinsdag 11 maart komt de markt terug bij Kraaiennest. Dat wordt vanaf 14.00 uur gevierd met hapjes, drankjes en livemuziek. Het stadsdeel vraagt alle marktkooplieden om de bezoekers gastvrij te ontvangen. Bijvoorbeeld met speciale openingsaanbiedingen of gratis proeverijen. Stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema, portefeuillehouder Urwin Vyent en Wim Poort, voorzitter van de marktcommissie, verrichten om 14.30 uur de officiële opening.

Borden en banieren
Om de markten in Zuidoost aantrekkelijker te maken, komen er vanaf 11 maart welkomstborden te hangen. Banieren zorgen ervoor dat de markten ook vanaf de rijweg te zien zijn.

De markt zal zelfreinigend zijn: de marktkooplieden zelf zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden. Dat betekent dat zij de omgeving van hun kraam vrij houden van bekertjes, plastic zakken en ander zwerfafval en aan het eind van de marktdag hun eigen afval meenemen. Daarnaast maakt de reinigingsdienst van het stadsdeel het plein waarop de markt staat twee keer per week schoon, op maandag- en donderdagochtend.

2 reacties op “11 maart: feestelijke opening markt”

  1. Helemaal goed, alleen jammer van de tochtige donkere plek. Op de plek van de gesloopte garage was beter geweest. Misschien in de toekomst??

  2. Joepie!hartstikke leuk,alleen jammer dat ik nog werken ben dan ….maar vooralsnog ben ik super blij voor alle bewoners van kraaiennest. En als het probleem van de vluchtelingen in Garage Kralenbeek opgelost wordt, dan is de vreugde voor 100% gegarandeerd…,….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *