Zuidoost viert Kinderboekenweek

Samen met de Voorleesexpress openen we de kinderboekenweek in OBA Reigersbos met een feestje op woensdag 3 oktober van 14:30-16:30 uur. De Voorleesexpress en de OBA zijn al 10 jaar vrienden. Iedereen is welkom op deze vrolijke middag om deze vriendschap te vieren. Alle kinderen kunnen tijdens de spelletjesmiddag samen luisteren naar de verhalen van Jip en Janneke of een vriendschapsbandje knutselen. We drinken ons kameradendrankje en lopen het vriendenpad. Alle kinderen ontvangen aan het eind van de middag een echt diploma

Van 3 tot en met 14 oktober is het feest in de OBA tijdens de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is ‘Vriendschap, kom erbij!’ Er zijn in deze hele periode ook veel andere leuke activiteiten voor kinderen en ouders in OBA vestigingen Zuidoost.

Zo zijn er nog twee voorstellingen in OBA Reigersbos:  op zaterdag 6 oktober om 15:00 vertelt Herma van Zutphen “Het kartonnen kasteel”, een prachtige Kamishibai vertelvoorstelling. En op vrijdag 12 oktober om 15:30 speelt Ruth Bakker de voorstelling “De club van Loet”

Op woensdag 10 oktober om 16:00 komt Mylo “Prinses Arabella” Freeman een bezoek brengen aan OBA Bijlmerplein. Ze gaat voorlezen uit eigen werk, en laat ook zien hoe ze die mooie illustraties maakt. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag.

Ook kun je op zaterdag 13 oktober om 11 uur naar “Retteketet voorleespret”  met Maria’s muziek, voor kinderen van 2-7 jaar, ook in OBA Bijlmerplein.

Ook in de bibliotheken van Ouderkerk en Duivendrecht zijn activiteiten en jeugdvoorstellingen, o.a. van Meneer B en Ronnie de Rat: “Even goeie vrienden”.

De kinderboekenweek-activiteiten in Zuidoost zijn gratis voor OBA-leden.  Bekijk alle activiteiten op oba.nl/kinderboekenweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *