Zomerfestival 2012 gaat door

Afgelopen dinsdag 28 februari heeft Stadsdeel Zuidoost besloten om Stichting Kofoe het Zomerfestival 2012 (vh Kwakoe festival) te laten organiseren, mits aan alle voorwaarden wordt voldaan.

Voorafgaande aan het festival moet intensief overleg plaats vinden met Stichting Kofoe, politie, brandweer en andere instanties om een goed verloop van het festival te garanderen. Net als in voorgaande edities worden de afspraken ook besproken met een klankbordgroep van bewoners. Het stadsdeelbestuur laat weten niet meer extra financiële of ambtelijke ondersteuning te verlenen. Ook houdt zij zich verre van de programmering en de uitvoering van alle plannen.

Zien en gezien worden
Vanaf zaterdag 21 juli organiseert Kofoe tijdens vijf opeenvolgende weekenden in het Bijlmerpark de 36ste editie van het Zomerfestival. Dit festival is een van de grootste openluchtevenementen van Amsterdam. Het evenement – met een unieke combinatie van voetbal, cultuur, chillen en lekker eten – zal zo’n half miljoen bezoekers trekken. Het voetbaltoernooi vindt plaats op de velden van Zuidoost United in het Bijlmerpark.

(bron) Het Parool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *