ZO!Meetup: de toekomst van Zuidoost

Zuidoost groeit: binnen een paar jaar neemt het aantal bewoners in dit stadsdeel toe met 25%! Stelt u zich eens voor wat dat voor u of uw organisatie betekent? Dit zal grote impact hebben op wonen, werken en ook op de bestaande infrastructuur. Op 25 oktober aanstaande organiseren ZO!Partners, Swazoom en Stadsdeel Zuidoost daarom de ZO!Meetup: een grote bijeenkomst voor bewoners, professionals en bedrijven in Zuidoost over de ingrijpende ontwikkelingen die de komende jaren staan te gebeuren. Tijdens dit event leer je nieuwe initiatieven en mensen kennen en kun je aanhaken bij de laatste ontwikkelingen. Het organisatieteam nodigt bewoners/bedrijven om op donderdag 20 juli naar de voorbereidende bijeenkomst in NoLIMIT te komen.

De ZO!Meetup biedt partners dé kans om ideeën, plannen en wensen voor het voetlicht te brengen van bewoners, de gemeente en commerciële partijen. Een kans waarvan we jullie optimaal gebruik willen laten maken!

Tijdens deze voorbereidende bijeenkomst: 

praten we u bij over de ontwikkelingen
onderzoeken we wat de groei in Zuidoost betekent voor uw organisatie en werk
brainstormen we over ideeën en plannen
kunt u een pitch indienen waarover u wilt presenteren tijdens de ZO!Meetup

Laat deze kans niet schieten! Kom donderdag 20 juli van 16:00 – 18:00 naar NoLIMIT (Geldershoofd 80) en vertel ons welke onderwerpen er tijdens de ZO!Meetup niet mogen ontbreken.

In verband met de voorbereidingen horen we graag of u komt. Schrijf jezelf in via deze link.

 

Eén reactie op “ZO!Meetup: de toekomst van Zuidoost”

  1. Goede morgen,

    1 dag van tevoren aankondigen is wel heel kort dag en veel mensen zullen hierdoor niet kunnen. Is het mogelijk een 2e bijeenkomst te organiseren en dan op een andere dag?

    M.vr.gr.
    Marina Barink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *