Zaterdag open dag De Toevlucht

DE TOEVLUCHT houdt op zaterdag 25 juni een open dag. De stichting houdt zich vanaf 1988 bezig met de opvang van jonge, zieke of gewonde vogels en zoogdieren. Naast spoedeisende hulp en genezen is het streven steeds op revalidatie gericht. Dat wil zeggen het ( opnieuw ) bijbrengen van natuurlijke vaardigheden.

Een greep uit het programma van 11.00 uur tot 17.00 uur.
De eigen dierenarts Marno Wolters gespecialiseerd in exoten, tevens werkzaam bij Artis en Stichting Aap is aanwezig; ook dierenarts Piet Hellemans met zijn hond Gijs bekend van tv programma Beestengeluk. Beiden vertellen over hun specialisme.
Kinderen kunnen zich de hele dag laten schminken en een kijken nemen in een dierenambulance.

Het volledige programma staat op Facebook en op de website van de Toevlucht.

buizerd400Welke dieren zijn er ?
Een zwaan, egel, vos, marter of uil van dichtbij zien? Kom dan langs. De dieren zitten tot een paar weken bij de Toevlucht. Nu is de drukste periode van het jaar met meer dan 450 dieren in de opvang, waaronder drie eekhoorns die met de fles zijn groot gebracht. Daarnaast veel kraaien, kauwen, eksters en merels die elke 45 minuten gevoerd moeten worden.

De Toevlucht is te vinden op Bijlmerweide 1, gelegen tussen de wijken Geerdinkhof en Kantershof in Amsterdam Zuidoost. Telefoon 020 6001144. E-mail info@toevluchtnl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *