Win prijzen voor de beste skatetricks 26/8

Op zaterdag 26 augustus staat Kraaiennest in het teken van skateboarden! Tijdens de Urban Sports Week Amsterdam tonen skateboarders hun vetste tricks bij de Skateboard Jam Kraaiennest. Spectaculair om te zien en om zelf te doen. Doe mee met de Best Trick Sessions, Blue Tomato Balance Board Challenge, Skateboard Clinics of kom gewoon checken. Ook lekkere muziek, eten en drinken en prijzen voor de beste tricks en inzet!

 

Programma Skateboard Jam Kraaiennest

13u – 16u:        + Skateboard Clinics (introductie lessen 8+ jaar)

16u – 19u:        + Tricks for cash&goodies

+ Miniramp Jam

+ Blue Tomato Balance Board Challenge

19:30 – 20u:    + Prize Giving

 

Skateboard Clinics

We starten de dag met skateboard clinics voor kinderen op de mini ramp en in het skatepark. Wil je ook leren skaten? De skatecoaches staan klaar om jou je eerste trick te leren! Aan elke clinic kunnen 20 kids meedoen en skateboards en bescherming zijn aanwezig. De clinics starten om 13 uur, om 14 uur en om 15 uur. Voor iedereen water en fruit en ook prijzen te winnen! Deelname is gratis, inschrijven bij aankomst in het skatepark.

 

Skatepark Kraaiennest DIY

Skatepark Kraaiennest DIY is geïnitieerd en gebouwd door de skaters uit de buurt en in gebruik sinds 2018. Het is een welkom ‘pierenbadje’ geworden waar goeie skateboarders plezier hebben en kinderen kennis maken met skaten. Skatepark Kraaiennest DIY 1.0 obstacles: Quaterpipe, A-Frame, Bank, Mini-Quater, Slappycurb, Flatrail en verse toevoegingen: Manualpad, Wallride en Curb. De muur waar de ramps tegen oplopen wordt door de vetste graffiti artiesten regelmatig ververst. En ook het Bijlmermuseum gebied met de flats en de metrobanen, de speeltuin, andere sportvelden en groen rondom maken Skatepark Kraaiennest DIY een unieke plek. Bovendien goed bereikbaar bij bus en metrohalte Kraaiennest, te voet of met de fiets.

 

WAT:               Skateboard Jam Kraaiennest

WAAR:            Skatepark Kraaiennest DIY, Amsterdam Zuidoost

WANNEER:      Zaterdag 26 augustus van 13:00 tot 20:00 uur

                        Clinics starten om 13:00, 14:00 en 15:00 uur

                        Best Tricks van 16:00 tot 19:00 uur

                        Prize Giving van 19:30 tot 20:00 uur

 

* After Tip: Na de Skateboard Jam kun je nagenieten onder metrostation Kraaiennest bij de jaarlijkse openluchtbios Bijlmer Bios!

 

Powered by

De Skateboard Jam Kraaiennest is een initiatief van Skatepark Kraaiennest DIY en Vinger.nl tijdens de Urban Sports Week Amsterdam 2023 en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Blue Tomato, Hart voor de K-buurt, Open Ateliers Zuidoost, Bijlmer Bios, ikwilskaten.nl, Skatemates, Olly’s BBQ, Severe, SKEER, TSP, CLCP en alle DIY helden van Kraaiennest!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *