Wie is blij met verhuizing markt?

De markt bij Kraaiennest verhuist. Beter nog: verdwijnt; naar de Amsterdamse Poort. De marktlieden willen dit niet. Een rondgang langs de kooplieden leverde steevast hetzelfde antwoord op: “…vier dagen op dezelfde plek is voor ons geen optie!’ In een overleg met de Deelraad hebben ze wel hun zegje mogen doen. Hun alternatief: het terrein tussen De Kameleon en de Metro – daar stonden ze al eens – zou niet meer bestaan en opnieuw (tegen te hoge kosten) moeten worden ingeruimd. En nu is het besluit genomen. Zoveel is duidelijk in de BEWONERSBRIEF van het Stadsdeel Zuidoost die gisteren bij alle inwoners van de (K-)buurt op de mat viel.

Naar de mening van bewoners van de K-buurt hoeven we niet te vragen. Zij zijn hun markt kwijt. Over ‘verschraling‘ (zie brief) van het aanbod gesproken… “Gelukkig hebben we de foto’s nog!”
[nggallery id=6]

 

7 reacties op “Wie is blij met verhuizing markt?”

 1. Niet echt handig zo, nu met de auto i.p.v. effe lopen naar de markt. Moeten we nog een euro/uur betalen voor parkeren (Amsterdamse Poort) en 2 euro als je 1 uur en 1 min daar staat.

  Ideetje: gratis marktbus voor de K-buurt.

  1. Van de marktkooplui begreep ik dat er inderdaad van een pendelbus sprake zou zijn. Of het komt en/of werkt is nog niet duidelijk.

  2. Hallo =)Je schrijft erg mooi en intenessart! Ik moet zeggen dat je me niet kent. Maar ik had een vraagje voor mijn eigen studie. (verpleegkundige) Ik moet in een presentatie kunnen uitleggen wat er anders is in China medisch gezien dan in Nederland. Misschien heb je er iets van meegekregen of gezien! Ik hoop dat je me een beetje kan helpen!Groetjes,Dayenne =)

  1. Uiteraard is dat mogelijk. Iemand moet dat initiatief nemen, misschien in samenwerking met de Bewonersbelangenvereniging Kantershof en andere bewonersorganisaties uit de (K-)buurt.
   Wij, als redactie van KantershofenZO, kunnen publicitaire ondersteuning verlenen en betrokkenen op de hoogte houden.

  2. zegt:Tsja er zitten wel een paar tusesn die erg goed zijn. b.v. de trance inductie die Steven terecht aan haald, toch moet ik zeggen dat ik die van Neo vs Robocop het leukste vond. als ik niet beter wist dacht ik dat dit het vervolg was, na Freddy vs Jassen, Predator vs Alien, Jerommeke vs Superman en dan nu Neo vs Robocop.

 2. ik vind het heel erg jammer dat de markt weg gaat … het hoort gewoon hier bij ons in kraaiennest echt heel erg vind ik dit ik zal niet snel naar de poort gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *