Wereldlunch Kantershof op Burendag

Op zaterdag 22 september is het Burendag en Kantershof doet volop mee! Voor alle inwoners van Kantershof en andere betrokkenen is er een geweldige lunch uit de wereldkeuken. Lokale topkoks, ook uit seniorencomplex Koornhorst, leveren een bijdrage om te smullen. Komt allen tussen 12 en 14 uur naar het terrein van basisschool Samenspel. DJ Orlando uit Koornhorst zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

Als u een –smakelijk- bijdrage wilt leveren, neem contact op! Ook zoekt het organisatiegroepje nog muzikale talenten die de boel willen opluisteren. Er is beperkte versterking. Aan de kinderen is gedacht: er zijn allerlei Oudhollandse spelletjes. Er is informatie beschikbaar over activiteiten in/door Koornhorst, basisschool Samenspel, HartvoordeKbuurt, naar een aardgasvrije wijk, de Bewonersbelangenvereniging Kantershof, enzovoort. In de ideeënbus kunt u kwijt wat er volgens u beter kan in de buurt.

De lunch is gratis dankzij een bijdrage van het stadsdeel.

Als minder mobiel bent en wilt worden opgehaald, neem dan contact op met: 06 555 622 01. Ook voor meer informatie. Of stuur een mail aan: nieuws@kantershofenzo.nl

 

Eén reactie op “Wereldlunch Kantershof op Burendag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *