Welkom bij KantershofenZO.nl !

 

 

 

 

 

 

 

 

KantershofenZO is een website voor de wijk Kantershof, met uitbreiding naar heel Amsterdam Zuidoost. De website heet dan ook: KantershofenZO. Deze site is een communicatiekanaal voor de buurtbewoners, voor en over alles wat zich in en om deze wijk afspeelt.

Het wordt een digitale ontmoetingsplek, met informatie van diverse betrokken partijen. Ook biedt de site mogelijkheden om met elkaar in contact te treden (aankondig activiteiten, katten kwijt, burenhulp, kleine bedrijfjes, informatie uitwisselen, vraag en aanbod van spullen, etc). De informatie en links van de VvE bewoners en de VvE carports kunnen hier geplaatst worden.

Nieuws uit de (K-)buurt, Zuidoost, de deelraad, onderwijs- en kunstinstellingen, de politie etc. wordt in het nieuws(overzicht) opgenomen.

Ook zal er veel beeld te zien zijn, met allerlei foto’s uit de wijk. De site maakt verbindingen met sociale media als Twitter en Facebook.

Kortom een leuke, politiek neutrale website, voor iedereen!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yolanda Grift
19 oktober 2011 07:42

L.S.,

Gefeliciteerd met deze nieuwe site. Ik hoop dat het een succes wordt.

Een voorstel: neem ook links op naar alle al bestaande website van bewonersverenigingen en
VvE: van Geerdinkhof, Groenhoven, Gouden Leeuw, Nieuw Grunder, etc.

m.vr.gr.,
Yolanda Grift
bestuurslid Geerdinkhof

Helmus
Helmus
12 december 2011 09:53

Vind het een prina idee deze website en hoop dat op deze manier veel dingen die niet/goed gaan aan- en opgepakt worden. Ik vind het bijv. raar dat op straffe van een boete de grijze vuilcontainers niet voor de de deur van de 1laags woningen mogen worden gezet terwijl in… Lees verder »

Helmus
Helmus
28 december 2011 10:46

Sinds enige tijd is er een haan actief in onze wijk’ ddacht eerst dat hij voor de kerst was maar hij kraait nog steeds vanaf ong. 06.00uur. A is het vreselijk irritant en B vraag ik mij af mag dit?

redactie
Beheerder
Antwoord aan  Helmus
28 december 2011 11:04

Dag Helmus,

we vragen het de buurtregisseur! Denk je dat het iemands haan is of een ‘wilde’ haan?

Helmus
Helmus
Antwoord aan  redactie
4 januari 2012 10:40

Hoi Liesbeth het is geen wilde haan.

redactie
Beheerder
Antwoord aan  Helmus
3 januari 2012 20:59

Dag Helmus, vandaag kreeg ik reactie van de buurtregsseur (heb je nog last van de haan?): De APV van Amsterdam is hier heel duidelijk in: Artikel 5.17 Geluidhinder door dieren Degene die buiten een inrichting in de zin van de Wet milieubeheer de zorg heeft voor een dier voorkomt dat… Lees verder »

Helmus
Helmus
Antwoord aan  redactie
4 januari 2012 10:48

Hoor de haan nog steeds maar als ik de enige ben die er last van heeft geeft het volgens mij niet voldoende overlast. Ben in ieder geval geen naaste buur van de haan. Wat mij verder opvalt, maar dit is niet een specifiek Kantershof probleem, het is tot en met… Lees verder »

Sandra
Sandra
26 januari 2012 21:26

Ik vind de haan eigenlijk wel gezellig….

Ate
Ate
Antwoord aan  Sandra
27 januari 2012 14:15

Is zeker gezellig luid kraaiend op een mesthoop bij een boerderij maar niet in een woonwijk.

A. Helmus
A. Helmus
15 mei 2013 11:58

Vind het raar dat de veegwagen in Karspelhof ongeveer 1 x per week komt en in Kantershof 1 x per jaar. Zit hier iets achter?