Welk bedrijf renoveert carports?

Op vrijdagavond 5 juli vindt in serviceflat Koornhorst de extra algemene ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Carports Kantershof plaats. Belangrijk agendapunt is de keuze voor het aannemersbedrijf dat de renovatie van de carports gaat doen. De offertecommissie heeft grondig voorbereidend werk gedaan en komt met een advies voor een bepaald bedrijf. De afvoer van hemelwater zal straks aan de buitenkant van de carports vallen. Ook zal gebruik gemaakt worden van hoogwaardige HPS200-platen.

Er zijn vijf offertes binnengekomen waarvan drie niet aan de voorwaarden voldeden. De mogelijkheid om zonnepanelen op de daken te plaatsten wordt ook onderzocht. Gekeken moet worden naar het extra gewicht van de panelen op de daken en de mogelijkheid van diefstal of vandalisme.

Inmiddels is begonnen met de noodzakelijke reparatie van beton van de carports. De weggehaalde afdichtingen aan de kopse kant, om het wegstromende hemelwater tegen te houden, zullen weer worden teruggeplaatst.

Verder staat de goedkeuring van het nieuwe huishoudelijke reglement op de agenda en de stand van zaken van de rechtsvervolging van de vorige beheerder.

De vergadering begint om 20.00 uur. Minstens tien procent van de leden moet aanwezig zijn of een machtiging hebben afgegeven voor een rechtsgeldig besluit. Dus komt allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *