Weerbaarheidstraining voor vrouwen

Wil je als vrouw beter leren grenzen stellen, minder snel in paniek raken of beter voor jezelf op komen? Dan kun je in het CEC terecht voor een cursus Weerbaarheid.

Wanneer: 6 maart 2013 – 5 juni 2013 (twaalf keer). Woensdagochtend 9.30 – 12.00 uur, in het Vrouwen Empowerment Centrum (VEC), Bijlmerdreef 1301, 1103 TV Amsterdam, (naast metrostation Ganzenhoef). I 020 4952070, info@ceczo.nl

Wat: Training (1,5 uur) + Groepsgesprek (1 uur).

We doen oefeningen om je krachtiger te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk, te leren ontspannen, grenzen te stellen en jezelf te leren beschermen als iemand je vastpakt of bedreigt. Het is prettig om kleren en schoenen aan te doen waarmee je makkelijk kan bewegen.

Je hoeft niet sportief te zijn. Na de oefeningen praten we verder (met thee en koffie) over de les en andere onderwerpen die de groepsleden belangrijk vinden. Thema’s: nee leren zeggen, eigenwaarde en zelfvertrouwen, omgaan met angst en woede, omgaan met conflicten, zorgen voor je eigen veiligheid, beter omgaan met spanning, steviger in je schoenen staan, vertrouwen op je eigen gevoel en opkomen voor je rechten.

Docenten: Pyrrha Singerling, Blijf Groep + Patricia Jadi, MADI.

Aanmelden bij: Patricia Jadi, MADI, telefoonnummer: 06 – 429 26 652.

Gezondheidscentrum Holendrecht – Millingenhof Tel: 088 -299 20 45.

Kosten: € 10 voor de hele cursus die wordt aangeboden door Blijf Groep, Madi, Stadsdeel Zuidoost.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *