Vrouwendag in Gaasperdam

De dag voor internationale Vrouwendag (zondag 8 maart) organiseert het Buurvrouwennetwerk Gaasperdam een feestelijke bijeenkomst. Dus: op zaterdag 7 maart van 13.30 – 17.30 uur in Buurthuis Holendrecht. De toegang is grratis. Internationale Vrouwendag is de dag waarop de eerste staking van vrouwen wordt herdacht, die plaatsvond op 8 maart 1908 in New York. Deze staking vormde het begin van de emancipatie van vrouwen en de strijd tegen vrouwendiscriminatie.

Buurvrouwennetwerk Gaasperdam en EVA (Educatie voor Vrouwen met Ambitie) organiseren samen deze Internationale Vrouwendag met inspiratie, informatie, Afrikaanse yoga, lekkere hapjes en drankjes.

ZuidoostSter® Awards 2015 worden uitreikt door Muriël Dalgliesh, voorzitter Bestuurscommissie Amsterdam Zuidoost. Vijf vrouwen worden in het zonnetje gezet. Deze vrouwen zijn voorgedragen door netwerkrelaties en vrouwen uit het netwerk. Idee hierachter is om al die vrouwen die zich inzetten voor anderen en de buurt nu eens in de schijnwerpers te zetten als waardering en ter bemoediging van deze vrouwen, die door hun gedrevenheid, passie, inzet, kracht, verbondenheid en versterking het vrijwilligerswerk in Zuidoost een warm hart toedragen.

Ken je zo’n bijzondere vrouw, laat het aan netwerk uiterlijk 22 februari a.s weten. Geef in maximaal vier zinnen door waarom deze vrouw een Award verdient en wat ze allemaal doet in Zuidoost. Graag ook met de contactgegevens erbij, zodat wij deze vrouw tijdig kunnen informeren en persoonlijk uitnodigen. Uit alle kandidaten kiest het Buurvrouwennetwerk een top vijf.

Bestuur Stichting Buurvrouwennetwerk Gaasperdam Tel: 06 85 51 52 48

Email: buurvrouwennetwerk@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/buurvrouwennetwerk.gaasperdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *