Vriendendag Diemerbos: nieuwe horeca

Op zondag 9 september is het weer Vriendendag in het Diemerbos: thema Bos in Beeld. Het belooft een leuke, afwisselende dag te worden met vier interessante workshops. Zorg dat je op tijd bent als je meer wilt horen van Ralph van Bemmel van Bird Brewery, over House of Bird de nieuwe horeca voor Diemerbos. Inloop 10.30, workshops 13 uur. Zie de bijlage/foto voor het hele program of de website/FB-pagina.

House of Bird wordt een plek waar natuur, bier en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. In 2019 opent het proeflokaal haar deuren in het Diemerbos. Kijk hier voor meer info. 

Prangende vragen of mededelingen voor Staatsbosbeheer (SBB) kun je ook kwijt, zij zijn aanwezig.

De activiteiten zijn natuurlijk ook voor kinderen; laat ze maar schilderen (of tekenen), leen ze je mobiel en ze leren fotograferen daarmee, of laat ze al wandelend de natuur beter leren kennen. Wie weet willen de oudere kinderen wel leren dichten! kortom uitdagingen genoeg voor iedereen.

Aanmelden is fijn in verband met aanschaf materialen. Om een evenredige verdeling te krijgen is het nodig dat je van workshop 1 tot 4 je voorkeur aangeeft. Op volgorde van aanmelden delen we in.

En natuurlijk hebben we nog,  los van de workshops in kader van Bos in Beeld, de wedstrijden voor de mooiste foto’s en gedichten.  STUUR  IN JE FOTO EN/OF GEDICHT! Er zijn prijzen voor de winnaars.

Foto’s en gedichten kan je sturen naar: secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl of plaats ze op onze facebook pagina, dan kan iedereen er meteen van genieten! website: www.vriendenvanhetdiemerbos.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *