Verlichte kerstwandeling door Diemerbos

Op zaterdag 15 december 2018 kunt u meedoen aan een kerstwandeltocht van 4,5 km voor kinderen en volwassenen door het Diemerbos. Vertrek is vanaf MatchZO in Driemond.

Start om 17.45 uur vanaf Stammerlandweg 10 in Driemond: (verlicht) door Diemerbos – langs de verlichte Gaaspermolen – terug naar MatchZO in Driemond voor de kerstborrel (19 uur) van de Dorpsraad.

Deze wandeltocht is voor alle Driemonders (groot en klein), maar ook voor de Vrienden van het Diemerbos en van de Gaaspermolen. Gasten van Driemonders blijven welkom.

Wandelroute
Deelnemers krijgen bij de start koffie, thee, sportdrank en een plak kerstbrood. Iedereen zorgt voor eigen verlichting! Hoe mooier hoe beter! Wikkel u gerust in kerstverlichting.

De wandelvereniging De Verbinding heeft stokken met led-lampjes te leen voor onderweg; na afloop weer in te leveren bij MatchZO. Speciaal voor de gelegenheid te koop voor 3 euro: een stok met led-lampje én gebreid mutsje. Daarmee sponsort U o.a. de breiclub ‘n Steekje Los.

De bruggen naar de Gaaspermolen worden verlicht, de route door het donkere Diemerbos is veilig en herkenbaar. U ziet al gauw de molen in de verte. Hoe meer kinderen/wandelwagens met lampionnen meegaan, hoe leuker het effect. Grotere kinderen of volwassenen lopen met lampions (nog van st. Maarten?) of led-lampjes,  of met een gebreid mutsje aan een stok. Kinderwagens of fietsjes graag met lichtjes versieren
Voor Driemonders op leeftijd en/of slecht ter been staat Els Calis klaar met paard en wagen; U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Dorpsraad.

We gaan de Gaaspermolen spectaculair verlichten. Bij de molen staan Gerard Griffioen en vrijwilligers klaar om warme chocolade in te schenken met wat lekkers erbij.

Einde bij MatchZO waar de Dorpsraad een kerstborrel aanbiedt
Maar ook zonder wandeling bent U natuurlijk welkom op de kerstborrel van de Dorpsraad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *