K-buurt dankt Menno Versteeg na 8 jaar Albert Heijn Kameleon

Na 8 jaar gaat supermarktmanager Menno Versteeg de vestiging  Albert Heijn de Kameleon verlaten voor een ander filiaal in onze stad.

Wat deze man voor en achter de schermen voor de K-buurt heeft gedaan is werkelijk ongelofelijk. Er zullen heel veel jongeren zijn die bij hem stage hebben gelopen of een eerste baan ervaring hebben opgedaan.  Ook was de samenwerking met de buurt altijd positief en intensief.

De normale termijn voor een vestigingsmanager is 4 jaar.  Dat Menno 8 jaar volmaakte is al heel bijzonder.

Samen met de buurt en gemeente en de politie, de overige winkeliers, de buurtpartner etc is een fijne samenwerking ontstaan.  Zo is Hart voor de K-buurt samen met Menno de zwerfkar meldt- en ophaal service begonnen, die inmiddels ook samen met Leger des Heils Domus wordt uitgevoerd, en heeft door zijn visie om het buurtplatform weer onderdeel te maken van  het Keurmerk Kameleon KvO overleg, het mogelijk gemaakt dat nu een verbeterde en verkeersveiligere achterzijde van de Kameleon onderdeel gaat uitmaken van het Kmidden Traject.

Al eerder was Menno betrokken bij KmiddenCocreatie traject, en een groot voorstander van co-creatie, zie hier nog eens zijn optreden in de https://newmetropolis.amsterdam/programma/meer-co-creatie-voor-zuidoost  (Zie ongeveer minuut 40 en verder)

Ook was hij altijd zeer betrokken bij de veiligheid van Winkelcentrum en buurt, en de  week van de Veiligheid, waarin hij in een filmpje afgelopen keer ook weer opkomt voor zijn mensen, en daarmee voor zijn klanten.

De K-buurt wenst Menno Versteeg heel veel succes en plezier in zijn nieuwe winkel en we kijken uit naar goede samenwerking met zijn opvolger.

bij de foto: Menno neemt afscheid van zijn personeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *