Tweede ster voor 10-jarig Ganzenpoort

Winkelcentrum Ganzenpoort viert zaterdag 30 juni 2012 zijn tweede lustrum met een ‘tweede ster’ van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Een braderie en verschillende activiteiten voor kinderen maken deel uit van de festiviteiten.

Om 15.00 uur ontvangen de winkeliers uit handen van stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose en Frans Visser (Hoofdbedrijfschap detailhandel) de 2e ster. De afgelopen twee jaar zijn door een goede samenwerking de uitstraling en veiligheid van het winkelcentrum verbeterd.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een (landelijke) werkwijze waarbij de winkeliers met Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), politie, brandweer, verhuurder NSI en stadsdeel nauw samenwerken aan een schoon, heel en veilig winkelcentrum.

De winkeliers zijn tevreden over wat is bereikt. Aandachtspunten voor de komende jaren zijn onder meer schoonmaakacties met bewoners en winkeliers; gezamenlijke trainingen van het winkelpersoneel en het verbeteren van de informatievoorziening van het winkelcentrum, door onder andere een eigen website.

Programma zaterdag 30 juni:
10.00 uur Braderie, DJ, live muziek, voor kinderen: springkussen, popcorn, suikerspin en EK-tafelvoetbal
14.45 uur Brassband
15.00 uur Uitreiking 2e ster door stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose en Frans Visser, HBD.
15.15 uur Plaatsing KVO-steen met de 2e ster
15.30 uur Uitdelen van taart aan publiek en einde bijeenkomst;
19.00 uur Einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *