Theaterduo Kees & Koos op de Bijlmerweide

De laatste week van de zomervakantie wordt de allerleukste. Want: van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag 1 september staat de nieuwe supertent van Theaterduo Kees & Koos op de Bijlmerweide (Provincialeweg 46 a 1103 SB Amsterdam Zuid Oost).

4 dagen propvol kindertheater en verkleden.

Elke ochtend beginnen zij om 11 uur met een peutermeespeeltheatervoorstelling. Vrolijke en heerlijk interactieve voorstellingen voor iedereen van 2 tot een jaar of 6.

In elke voorstelling zit een liedje, een dansje, een verhaal en is er een ‘knuffelmoment’. Elke dag een andere voorstelling, over elk seizoen één. Zo kun je midden in de zomer in de iglo zitten.

Elke middag om 14.30 een 4 + voorstelling. Elke dag een andere voorstelling. Soms heel spannend, soms sprookjesachtig, altijd grappig en muzikaal een beetje rebels, zoals Kees & Koos zijn maar heel geschikt voor kinderen tot een jaar of 9.

Tussendoor kunnen kinderen lekker spelen: Theaterduo Kees & Koos maken een eigen ‘zolder’, met een overvolle verkleedkist… iedereen kan naar wens een prins of prinses, een koning of een kikker worden en zich uitleven in die rol.

Kaartjes kosten € 4,- pp (stadspas € 1,-pp)

Reserveren : info@keesenkoos.nl

Telefonische informatie op: 06 82617211

Voor meer informatie: www.keesenkoos.nl of www.facebook.com/keesenkoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *