Theater ‘Onbekend’ in Kempering

Het is een ongewone locatie voor een voorstelling, maar de komende tijd kan in Garage Kempering het stuk ‘Onondekt’ van Raymi Sambo bezocht worden. Op vrijdag 10 april om 20.00 uur is de try out. Deze garage, naast de moskee, staat al lang op de nominatie gesloopt te worden. Misschien wordt het toch een culturele hotspot of mulitifunctie plek voor kleine entrepeneurs. Of een Bijlmer museum?

Regisseur Raymi Sambo is onder meer bekend van het theater successtuk ‘Aan Niets Overleden’ en de TV-series Spangas en All Stars. Maaike Bergstra schreef het script. Gedurende drie weekenden, te beginnen op vrijdag 10 april, zijn de voorstellingen van Zep Theaterproducties. Op vrijdagen is de voorstelling om 20.00 uur, zaterdagen om 16.00 & 20.00 uur en zondagen om 14.00 uur.

Onontdekt is het verhaal over een gezin zonder geldige verblijfsdocumenten dat een onopvallend, maar goed, leven probeert te leiden. Vader John (Dennis Rudge) voelt zich erg verantwoordelijk voor het geluk en de veiligheid van zijn familie. Wanneer blijkt dat de jonge gezinsleden zich hebben ingeschreven voor een talentenjacht, en wanneer zijn neef wordt gezocht voor diefstal, gaat John tot het uiterste om dit alles onontdekt te houden.

 Meer info en kaartverkoop op www.zep.nu. Er zijn ook kaarten te koop aan de zaal! Foto: Zep Producties.

zep-image-03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *