Taalmarkt in OBA Bijlmer

Stichting Lezen & Schrijven organiseert begin september de Week van de Alfabetisering. In Amsterdam hebben ongeveer 70.000 inwoners tussen de 16 en 65 jaar moeite met lezen en schrijven. Tijdens de Week van de Alfabetisering zijn er verschillende bijeenkomsten voor Amsterdammers die willen werken aan hun Nederlandse taal, rekenen en digitale vaardigheden.

Tijdens de Week van de Alfabetisering vestigt de gemeente daarom de aandacht op het probleem van laaggeletterdheid. Er zijn verschillende bijeenkomsten, Leef en leer! festivals voor Amsterdammers die willen werken aan hun Nederlandse taal, rekenen en digitale vaardigheden.

Leef en leer! festivals in de bibliotheek

Vanaf 6 september zijn er in diverse openbare bibliotheekvestigingen taalmarkten. Hier vindt u een presentatie van het aanbod van verschillende manieren om beter Nederlands te leren: taaltrainingen, taaloefenplekken, taalcoaches, werkervaringplekken, digitaal leren en meer. Hieronder staan de data van de Leef en leer! festivals bij u in de buurt. Toegang is gratis. Kom langs op woensdag 17 september van 10.00 – 13.00 uur Bibliotheek Bijlmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *