Swazoom viert 2e lustrum

10Swazoom400Op 18 en 19 juni viert Swazoom haar tiende verjaardag. Swazoom en haar medewerkers hebben zich de afgelopen 10 jaar ingezet om de kansen voor bewoners van Amsterdam Zuidoost te vergroten, met name voor de jeugd.
Swazoom wil dat op 18 juni vieren met alle bewoners van Zuidoost. Iedereen is van harte uitgenodigd om te dat mee te maken in een van de vier (onderstaande) buurthuizen in Zuidoost. Kinderen én volwassenen kunnen aan allerlei activiteiten meedoen. Zoi zijn er optredens, spelletjes, schminken en natuurlijk is er eten. Kom langs en vier het mee! De entree is gratis.

Op 19 juni is er een mini-symposium voor genodigden over “Verbinding”.

Plaats en tijd

BuurtHuis Anansi
Daalwijkdreef 11
Tijd: 14.00 -18.00 uur

BuurtHuis De Bonte Kraai
Kraaiennest 68
Tijd: 12.30-17.00 uur

BuurtHuis Holendrecht
Holendrechtplein 38
Tijd: 12.30-17.00 uur

BuurtHuis Gein
Wisseloord 83
Tijd: 14.00-18.00 uur

Over Swazoom
Swazoom is de welzijnsorganisatie die alle kinderen in Amsterdam Zuidoost zoveel mogelijk ontwikkelkansen wil bieden en alle bewoners actief wil betrekken bij het stadsdeel, de buurt of de wijk.
Zij bieden opvoedondersteuning, voorschoolse educatie, ouderbetrokkenheid, een vrijetijdsaanbod voor kinderen, tieners en jongeren en ontmoetingsactiviteiten voor volwassenen. Meer informatie op de website van Swazoom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *