Swazoom Live

 

Swazoom organiseert op zaterdag 31 maart 2012 het eerste “Swazoom Live” evenement van dit jaar in jongerencultuurhuis NoLIMIT (bij kinderboerdeij Ganzenhoef).  De afgelopen jaren is de populariteit van het evenement, dat vier keer per jaar plaatsvindt, onder jongeren en ook hun ouders flink gegroeid.

Talenten

Swazoom Live is de uiteindelijke presentatie van de workshoptrajecten gericht op talentontwikkeling, die Swazoom biedt in NoLIMIT. Jongeren en jongerengroepen doen een periode van 10 tot 15 weken mee aan een discipline op het gebied van muziek, dans, theater media en fashion. Tijdens de eindpresentaties treden ze op voor hun familie, vrienden en kennissen, met een bomvol NoLIMIT als gevolg! Het niveau van de acts is hoog, vooral vanwege het feit dat alle workshops worden gecoacht en begeleid door (semi-)professionals uit het veld.

Springplank

Swazoom Live is niet meer weg te denken uit NoLIMIT en vol verwachting kijken jongeren, artiesten, ouders, vrienden en kennissen uit naar een volgende editie. Ook worden er instanties op het gebied van theater, zang, dans, fashion en Multimedia uitgenodigd, die potentiële kandidaten kunnen benaderen om mee verder te werken. Swazoom Live kan dus dienen als een springplank voor jongeren, die hiermee ook een ander, positief en talentvol beeld van ‘de jongere’ laten zien.

Aanvang 19.00 uur, entree is gratis, NoLIMIT, Geldershoofd 80. Voor het programma, voor meer informatie zie www.swazoom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *