Surpriseparty voor jarige ezelin Jitske

Op woensdag 26 juli wordt Jitske, de oudste ezelin van kinderboerderij de Bijlmerweide, 30 jaar! Kom ook op haar feestje! Werknemers en bezoekers gaan haar en haar dierenvriendjes verrassen met een speciaal dierenbuffet.
Vanaf 13.30 uur kun jij helpen om dit klaar te maken en op te dienen. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende spelletjes en een tochtje door het park maken met de huifkar.

De activiteiten duren tot 15.30 uur. Een deelnamekaart (€ 3.50) kan op de dag zelf worden gekocht. De inkomsten worden gebruikt om een mooi verjaardagscadeau voor Jitske en de andere ezels te kopen, namelijk slowfeeders.
Een slowfeeder zorgt er voor dat de ezels niet te grote happen kunnen nemen en dat ze lekker lang aan het eten zijn. Dit is beter voor hun spijsvertering en zorgt ervoor dat de ezel zich niet verveelt.

Kun je niet komen spelen, maar wil je Jitske toch een cadeautje geven? Maak dan een donatie over op rekeningnummer: NL90INGB0004996907 t.n.v. stichting de Bijlmerweide o.v.v. Jitske.
Graag tot ziens woensdag 26 juli om 13.30 uur op Kinderboerderij de Bijlmerweide, Provincialeweg 46A1103 SB in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *